Unitat de fibromiàlgia

 Unitat de fibromiàlgia

 

El Departament de Salut de La Ribera és un dels pocs a nivell nacional que compten amb una Unitat de Fibromiàlgia que ofereix una atenció específica a les dones amb aquesta malalta, conscients com som de la necessitat de proporcionar un diagnòstic precís i d'hora i un tractament adequat a les persones afectades per aquesta malaltia.

A més, l'Hospital de La Ribera és un referent en la formació de diferents professionals de la salut en aquest tema, tant d'aquest Departament com de metges d'altres departaments de salut.

Per la seva elevada prevalença i morbilitat, la Fibromiàlgia és actualment un important problema de salut pública, ja que ocasiona alts índexs de freqüentació a les consultes mèdiques d'Atenció Primària, d'especialistes i en serveis d'Urgències, així com un elevat consum de recursos sanitaris i econòmics.

Cal destacar, que la Unitat de Fibromiàlgia del Departament de Salut de la Ribera atén més de 800 consultes a l'any de pacients de tota la Comunitat Valenciana i s'ha convertit en referent per a altres departaments de salut en la formació de professionals de la salut en aquest àmbit. De fet, és la impulsora, juntament amb l'associació Adafir, de les Jornades de Fibromiàlgia que se celebren a la comarca de manera continuada des de l'any 2005, i que han esdevingut una trobada anual que reuneix a Alzira professionals sanitaris, estudiants i pacients vinculats a aquesta malaltia, de tota la Comunitat.

 

Veure altres especialitats

 

Informació General

Telèfon: +34 962 542 800

Prefectura de servei: