Traumatologia

Traumatologia

 

El Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (COT) de l'Hospital Universitari de la Ribera, ofereix una gran diversitat de tractaments de les subespecialitats de traumatologia i cirurgia ortopèdica mitjançant les tècniques més modernes. Aquesta diversitat a l'atenció mèdica és possible gràcies a la superespecialització dels equips (Unitats) ia l'abordatge multidisciplinari de les patologies.

Des de la posada en marxa, el Servei ha acreditat un funcionament dinàmic i de qualitat reconegut a la Comunitat Valenciana ia nivell nacional com ho prova que l'any 2013 va ser reconegut com el “millor servei de Traumatologia d'Espanya” en els prestigiosos premis BIC.

El Servei es caracteritza per una assistència totalment personalitzada; és a dir, el mateix metge que veu el pacient en consulta, serà el que durà a terme la cirurgia, alhora que atendrà el pacient al postoperatori i en el seguiment en consultes externes.

Els seus professionals passen consulta també a diversos centres de salut del departament, a més d'atendre les urgències traumatològiques, incloent-hi tota mena de fractures complexes com les acetabulars o pèlviques.

La fractura de maluc de la persona gran té un seguiment especial ja que l'Hospital d'Alzira va ser uns dels primers a disposar d'ortogeriatres per a l'atenció de la persona gran fracturada i el pacient amb prou feines ha d'esperar unes hores, per regla general, per ser operat.

En l'aspecte Docent, els residents MIR adquireixen una àmplia experiència en totes les tècniques, i en l'àmbit de la Investigació s'efectuen investigacions capdavanteres, amb una presència constant dels traumatòlegs en congressos mèdics.

 

Veure altres especialitats

 

Informació General

Telèfon: +34 962 542 800

Prefectura de servei: Dr. Julio Ribes Iborra

Tractaments

Cirurgia protètica primària i de recanvi protètic. Artroscòpia de maluc.

Cirurgia protèsica de genoll primari i de recanvi protètic, cirurgia artroscòpica de l'esportista (patologia de lligament creuat, empelt meniscal, etc).

  • Cirurgia artroscòpica d'espatlla (patologia del maniguet rotador, inestabilitats, etc).
  • Artroplàstia de colze.
  • Cirurgia de la mà, microcirurgia, mà reumatoidea, etc.

hallux valgus (juanet), metatarsàlgies, dits a urpa, peu pla, peu cavo, patologia del turmell, etc.

  • Displàsia del desenvolupament del maluc (luxació congènita de maluc), mà congènita, peu zambo, peu adducte, etc.
  • Dismetries, allargament de membres, elongacions

Tumors benignes de pinyol i parts toves, cirurgia ortopèdica oncològica (tumors malignes ossis i de parts toves), pròtesis tumorals, cirurgia pèlvica tumoral.

Fractures de membres, fractures pèlviques, politraumatismes.

Osteomielitis, empelts ossis, cirurgia amb peroné vascularitzat, transport ossi, etc.