Oftalmologia

Oftalmologia

 

El Servei d'Oftalmologia de l'Hospital de la Ribera ofereix als pacients els mitjans diagnòstics i tractaments més avançats, amb una cartera de serveis equiparable als grans hospitals de la Comunitat Valenciana.

Aquest Servei complementa el seu alt nivell tècnic amb una filosofia de servei al pacient, compatibilitzant uns estàndards de qualitat exigents amb la pràctica d'una medicina humanitzada.

Els professionals del Servei d'Oftalmologia de l'Hospital d'Alzira tenen una àmplia experiència, tant mèdica com quirúrgica, en aquest camp, augmentada per la subespecialització en seccions en funció de la patologia ocular que cal tractar.

És un Servei, a més, compromès amb la formació de futurs professionals, a través del programa de formació especialitzada MIR i de la formació universitària, amb la impartició de classes pràctiques a alumnes de sisè curs de la Facultat de Medicina de la Universitat Catòlica San Vicente Màrtir.

Les anomalies del cristal·lí, com són les cataractes, són realitzades per tots els membres de l'equip mèdic, establint un equilibri entre la subespecialització i la cirurgia més freqüent, permetent una demora per ser intervingut inferior a 90 dies.

Pel que fa a les urgències d'Oftalmologia, el Servei les cobreix els 365 dies de l'any, i apropa encara més la població a l'Hospital en aquells moments on el temps és un factor primordial.

 

Veure altres especialitats

 

Informació General

Telèfon: +34 962 542 800

Prefectura de servei: Dr. Juan Miguel Tomás

Tractaments

S'atenen aquells pacients que hi acudeixen per primera vegada. En funció de la seva patologia, són diagnosticats i tractats, o bé derivats a la secció corresponent.

Patologies medicoquirúrgiques que afecten la retina o el vitri -despreniments de retina, retinopatia diabètica-.

Patologies pròpies dels nens. La més freqüent és l'estrabisme.

Tractament tant mèdic com quirúrgic del glaucoma.

Malalties que cursen tant amb ull sec com ull plorós. Cirurgia de l'ull plorós -dacriocistorrinostomia làser com a convencional-.

Malalties que es manifesten a la còrnia, tant les que requereixen tractament mèdic com quirúrgic -transplants corneals, anells intraestromals al queratocon-.

Correcció de les alteracions de les parpelles, fonamentalment quirúrgica -entropió, ectropió, ptosi-.

Té una entitat pròpia, on se centralitzen els pacients afligits de degeneració macular. Aquesta malaltia requereix una personalització dels tractaments i un seguiment estret. Amb aquesta forma organitzativa s'assoleix la màxima eficiència en resultats i comoditat per al pacient .