Vídeo corporatiu

Vídeo corporatiu

Notes de premsa

El 18,75% dels majors de 15 anys de La Ribera són fumadors habituals

31/05/2024 - El 18,75% dels majors de 15 anys de La Ribera són fumadors habituals

El 18,75% de la població major de 15 anys a La Ribera són fumadors habituals; un 20,64% hòmens i un 16,57% dones. Així es desprén de l'última Enquesta de Salut de la Comunitat Valenciana, realitzada per la Conselleria de Sanitat.

El Departament de Salut de la Ribera constituïx el seu nou Consell de Salut

17/05/2024 - El Departament de Salut de la Ribera constituïx el seu nou Consell de Salut

El departament de salut de La Ribera ha constituït hui el seu nou Consell de Salut en una reunió celebrada este matí en el Centre de Salut Alzira I.

Més d'un centenar d'experts en prevenció de riscos laborals sanitaris debaten a l'Hospital de La Rib

17/05/2024 - Més d'un centenar d'experts en prevenció de riscos laborals sanitaris debaten a l'Hospital de La Ribera sobre les últimes tendències del sector

L'Hospital Universitari de la Ribera ha acollit hui la ‘VII Jornada de Prevenció de Riscos Laborals en l'àmbit sanitari’ que ha reunit a més d'un centenar de professionals i experts del sector de tota la Comunitat Valenciana.

El nou consultori auxiliar de Riola entra en funcionament demà

15/05/2024 - El nou consultori auxiliar de Riola entra en funcionament demà

El nou consultori auxiliar de Riola, dependent del departament de salut de La Ribera, entra demà en funcionament després de dur-se a terme les tasques de trasllat des de l'antic centre.

L'Hospital de La Ribera acull l'examen pràctic ECOE per a avaluar a estudiants de Medicina de la Uni

29/04/2024 - L'Hospital de La Ribera acull l'examen pràctic ECOE per a avaluar a estudiants de Medicina de la Universitat Catòlica de València

L'Hospital Universitari de La Ribera ha acollit este cap de setmana l'Examen Clínic Objectiu Estructurat (ECOE) de la Universitat Catòlica de València corresponent al curs 2023-2024 en el qual han participat 36 alumnes.

L'Hospital de La Ribera i l'associació Amamanta firmen un acord de col•laboració per a implantar el

15/04/2024 - L'Hospital de La Ribera i l'associació Amamanta firmen un acord de col•laboració per a implantar el voluntariat en lactància materna

L'Hospital Universitari de La Ribera i l'Associació Amamanta han firmat un acord de col•laboració per a la implantació del voluntariat en lactància materna en el centre sanitari d'Alzira.

L'Hospital de La Ribera celebra la seua jornada de portes obertes per a residents

02/04/2024 - L'Hospital de La Ribera celebra la seua jornada de portes obertes per a residents

L'Hospital Universitari de La Ribera ha celebrat este matí, la seua jornada de portes Obertes per a residents.

El departament de salut de la Ribera ha reforçat el personal de Primària per Setmana Santa i Pasqua

26/03/2024 - El departament de salut de la Ribera ha reforçat el personal de Primària per Setmana Santa i Pasqua en zones turístiques

El Departament de Salut de la Ribera ha reforçat el personal d'Atenció Primària durant la Setmana Santa i Pasqua en les àrees turístiques per a respondre a l'augment de la població desplaçada durant estos períodes festius.
 

L'Hospital de la Ribera rep una donació de 7.000 euros de la Associació del Càncer d’Algemesí destin

13/03/2024 - L'Hospital de la Ribera rep una donació de 7.000 euros de la Associació del Càncer d’Algemesí destinada a la investigació oncològica

L'Hospital Universitari de la Ribera ha rebut una donació de 7.000 euros per part de la Associació del Càncer d’Algemesí (Asocalge).

L'Hospital de La Ribera realitza la seua primera intervenció de cirurgia digestiva amb el robot Hugo

12/03/2024 - L'Hospital de La Ribera realitza la seua primera intervenció de cirurgia digestiva amb el robot Hugo d'última generación

L'Hospital Universitari de La Ribera ha realitzat la seua primera cirurgia digestiva assistida pel robot d'última generació Hugo RAS. La intervenció ha consistit en una colecistectomía, l'extirpació de la vesícula biliar d'una pacient de 57 anys.

L'Hospital de la Ribera complix 25 anys amb més de mig milió d'intervencions quirúrgiques realitzade

11/03/2024 - L'Hospital de la Ribera complix 25 anys amb més de mig milió d'intervencions quirúrgiques realitzades

L'Hospital Universitari de la Ribera commemora enguany el seu 25 aniversari (1999-2024) com a centre de referència de la comarca en la prestació de servicis sanitaris públics i integrals En este temps, s'han realitzat més de 500.000 intervencions quirúrgiques; 9,6 milions de consultes especialitzades en el propi hospital (a més de les ateses en primària) o 2,7 milions d'urgències ateses, per citar només alguns registres significatius.

El departament de salut de la Ribera se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dona

08/03/2024 - El departament de salut de la Ribera se suma a la celebració del Dia Internacional de la Dona

El departament de salut de la Ribera s'ha sumat hui a la commemoració del Dia Internacional de la Dona 8M mitjançant una iniciativa de conscienciació. Així, en el vestíbul principal de l'hospital i en centres de primària, s'ha instal•lat hui un panell interactiu que ha convidat tant a usuaris com a professionals a reflexionar sobre la importància de la dona en la societat, animant-los a compartir qui és la seua figura femenina més admirada.

L´Hospital de la Ribera acull una jornada dedicada a la lluita contra l´obesitat infantil

23/02/2024 - L´Hospital de la Ribera acull una jornada dedicada a la lluita contra l´obesitat infantil

L'Hospital Universitari de la Ribera acollirà el proper dia 1 de març la segona jornada sobre obesitat infantil sota el títol 'Avancem en el projecte OOASI , que reunirà experts de l'àmbit de la pediatria, la investigació, la salut pública i la docència, per a abordar aquesta problemàtica des de diferents perspectives.

Inauguració de noves dependències de la base d'ambulàncies de Cullera

13/02/2024 - Inauguració de noves dependències de la base d'ambulàncies de Cullera

Alzira (09.2.24). La gerent del departament de salut de la Ribera, Rosabel Ribes, juntament amb l'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, han inaugurat avui la nova seu de les ambulàncies sanitàries de la Conselleria de Sanitat a aquesta localitat. A l'acte també hi ha assistit Rafael Romero, director del SESCV, Servei d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana.

L'hospital de la Ribera ha diagnosticat més de 1.000 nous casos de càncer el 2023

08/02/2024 - L'hospital de la Ribera ha diagnosticat més de 1.000 nous casos de càncer el 2023

Alzira (4.02.24). L'Hospital Universitari de la Ribera ha diagnosticat un total de 1.008 nous casos de càncer el 2023. Així ho ha donat a conèixer el servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital d'Alzira amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer, que se celebra avui, 4 de febrer.

Inauguració de noves dependències de la base d'ambulàncies de Carcaixent

31/01/2024 - Inauguració de noves dependències de la base d'ambulàncies de Carcaixent

Alzira (30.1.24). La gerent del departament de salut de la Ribera, Rosabel Ribes, juntament amb l'alcaldessa de Carcaixent, Carolina Almiñana, han inaugurat avui la nova seu de les ambulàncies sanitàries de la Conselleria de Sanitat a aquesta localitat. A l'acte també hi ha assistit Rafael Romero, director del SESCV, Servei d'Emergències Sanitàries de la Comunitat Valenciana.

L'Hospital de La Ribera adquireix una bomba de circulació extracorpòria de darrera generació per a l

29/01/2024 - L'Hospital de La Ribera adquireix una bomba de circulació extracorpòria de darrera generació per a les cirurgies cardíaques

L'Hospital Universitari de la Ribera ha adquirit una bomba de circulació extracorpòria de darrera generació per a les intervencions a cor obert de cirurgia cardíaca, que ha suposat una inversió de 337.590 euros.