Nefrologia

Nefrologia

 

El Servei de Nefrologia de l'Hospital Universitari de la Ribera fa totes les modalitats d'hemodiàlisi, a través de professionals especialitzats, eines i tecnologia d'última generació.

Aquest Servei es caracteritza per personalitzar els horaris i adaptar-los a les necessitats del pacient i els seus familiars, essent pioner, des de fa més de 10 anys, a l'exclusiva tècnica d' Hemodiàlisi Lenta Nocturna , amb la qual s'ofereix un elevat nivell de qualitat de vida al pacient.

La Unitat de Diàlisi Peritoneal  -tècnica ambulatòria i domiciliària de tractament renal substitutiu-, les diferents tècniques nefrològiques intervencionistes, les consultes ambulatòries, la integració en unitats transversals amb altres especialitats i l'hospitalització completen l'assistència integral que aquest Servei ofereix al pacient renal.

Per tot això, el Servei de Nefrologia de l'Hospital d'Alzira ha estat elegit en 3 ocasions com a Millor Servei en Atenció al Pacient en Nefrologia d'Espanya -premis  Best in Class- .

 

Veure altres especialitats

 

Informació General

Telèfon: +34 962 542 800

Prefectura de servei: Dr. Miguel Ángel Candel

Tractaments