Microbiologia Clínica (Àrea de Diagnòstic Biològic)

Informació General

Telèfon: +34 962 542 800

Prefectura de servei: Dr. Javier Colomina

 

 

 

 

 

 

El Servei de Microbiologia de l'Hospital Universitari de La Ribera treballa de manera coordinada amb els serveis de Bioquímica Clínica, Anatomia Patològica i Hematologia. Està format per un equip de professionals amb un alt nivell d'excel·lència, compromesos amb la qualitat i amb capacitat per estar a l'avantguarda diagnòstica .

S'encarrega de donar suport diagnòstic i proporcionar als professionals sanitaris els resultats de més alta qualitat per tal d'establir la causa dels principals processos infecciosos. Per això disposa d'un ampli catàleg de serveis i utilitza tant mètodes clàssics en Microbiologia com les tècniques més avançades d'última generació.

El Servei de Microbiologia Clínica de l'Hospital de la Ribera està adscrit a la Societat Espanyola de Malalties Infeccioses i Microbiologia Clínica (SEIMC), amb la qual col·labora de forma regular com a Laboratori de Referència en identificació bacteriana.

Addicionalment, el Servei forma part i col·labora activament amb la Xarxa de Vigilància Microbiològica de la Comunitat Valenciana (RedMIVA).

Veure més especialitats

 

Tractaments Microbiologia Clínica