Pla Estratègic Ambiental

El Departament de Salut de La Ribera compta amb un Pla Estratègic Ambiental amb objectius, anàlisis de riscos, metes, terminis, recursos i seguiment d'indicadors, fruit del ferm compromís de la direcció. Aquest pla es materialitza amb un sistema de gestió ambiental i energètic que inclou la reducció de consum d'energia, d'emissions de CO 2 , de consum d'aigua, correcta segregació de residus sanitaris i reducció de consum de paper.

Així mateix, s'ha articulat un Pla de Comunicació Ambiental per a la conscienciació i la informació ambiental a parts interessades com a treballadors, usuaris, proveïdors, etc.

 

 

 

Notes de premsa

L'Hospital de la Ribera renova el segell d'empremta de carboni del Ministeri per a la Transició Ecol

15/02/2023 - L'Hospital de la Ribera renova el segell d'empremta de carboni del Ministeri per a la Transició Ecològica

L'Hospital Universitari de la Ribera ha renovat, per tercer any consecutiu, el segell del Ministeri per a la Transició Ecològica que valida el càlcul de la seva empremta de carboni i permet la inscripció al registre d'organitzacions espanyoles compromeses contra el canvi climàtic .

L'Hospital de la Ribera participa a una jornada internacional sobre economia circular en salut Anter

20/01/2023 - L'Hospital de la Ribera participa a una jornada internacional sobre economia circular en salut Anterior Següent Veure imatge més gran L'Hospital de la Ribera participa a una jornada internacional sobre economia circular en salut

El Hospital Universitario de La Ribera participó ayer como ponente en la Jornada “Economía Circular en el Sector Salud” organizada por Health Care Withour Harm, una organización que reúne a cerca de 200 hospitales de toda Europa en la lucha contra el cambio climático.

L´Hospital Universitari de La Ribera obté per segon any un premi internacional en lideratge contra e

16/12/2022 - L´Hospital Universitari de La Ribera obté per segon any un premi internacional en lideratge contra el canvi climàtic

L'Hospital Universitari de La Ribera ha obtingut, per segon any consecutiu, el premi de “Lideratge Climàtic 2022 per la “Xarxa d'Hospitals Verds i Saludables” , una associació internacional amb seu a Brussel·les que agrupa més de 1500 centres sanitaris de tot el món.

L'Hospital de la Ribera renova l'acreditació de la petjada de carboni per tercer any consecutiu

26/10/2022 - L'Hospital de la Ribera renova l'acreditació de la petjada de carboni per tercer any consecutiu

L'Hospital Universitari de la Ribera ha renovat, per tercer any consecutiu, l'acreditació de la petjada de carboni amb la nova norma internacional ISO 14064-1 2019 de Càlcul de GEH (gasos d'efecte hivernacle).

L´Hospital Universitari de la Ribera obté un premi internacional en lideratge contra el canvi climàt

10/02/2022 - L´Hospital Universitari de la Ribera obté un premi internacional en lideratge contra el canvi climàtic

L'Hospital Universitari de la Ribera ha obtingut el premi de “Lideratge Climàtic” per la “Xarxa d'Hospitals Verds i Saludables” , una associació internacional amb seu a Brussel·les que agrupa més de 1500 centres sanitaris de tot el món.

L'Hospital de la Ribera renova la certificació de la petjada de carboni per segon any consecutiu

05/01/2022 - L'Hospital de la Ribera renova la certificació de la petjada de carboni per segon any consecutiu

L'Hospital Universitari de la Ribera ha renovat la certificació UNE-EN-ISO 14064-1:2012 de Càlcul de Gasos d'Efecte Hivernacle (empremta de carboni) que va obtenir l'any passat, una de les normes internacionals més estrictes en medi ambient.

L'Hospital de la Ribera

17/12/2021 - L'Hospital de la Ribera "cas d'estudi" internacional per la implantació del cub retornable per a residus sanitaris

L'Hospital Universitari de La Ribera ha estat seleccionat com a “cas d'estudi” per l'organització internacional “ Xarxa d'Hospitals verds i saludables ”, per la implantació del cub retornable per a residus biosanitaris.

L'Hospital Universitari de la Ribera s'uneix a la Xarxa Global d'Hospitals Verds i Saludables

03/08/2021 - L'Hospital Universitari de la Ribera s'uneix a la Xarxa Global d'Hospitals Verds i Saludables

L'Hospital Universitari de la Ribera s'ha adherit, recentment, a la “Xarxa d'Hospitals verds i saludables”, una organització internacional d'hospitals, centres i sistemes de salut que busquen sumar esforços i experiències per reduir la petjada de carboni i promoure la salut ambiental pública.

L'Hospital Universitari de la Ribera obté el segell d'empremta de carboni del Ministeri per a la Tra

17/03/2021 - L'Hospital Universitari de la Ribera obté el segell d'empremta de carboni del Ministeri per a la Transició Ecològica

L'Hospital Universitari de la Ribera ha obtingut el segell del Ministeri per a la Transició Ecològica que valida el càlcul de la seva empremta de carboni i permet la inscripció al registre d'organitzacions espanyoles compromeses contra el canvi climàtic

L'Hospital d'Alzira obté l'acreditació ISO 14064 per al càlcul de la petjada de carboni

23/12/2020 - L'Hospital d'Alzira obté l'acreditació ISO 14064 per al càlcul de la petjada de carboni

El Hospital Universitario de la Ribera ha obtenido la Acreditación UNE-EN-ISO 14064-1:2012 de Cálculo de Gases de Efecto Invernadero (huella de carbono), una de las más estrictas normas internacionales que certifica que el centro verifica la totalidad de emisiones de gases emitidos al medio ambiente.

L'Hospital de La Ribera adquireix una refredadora de darrera generació més eficient i menys contamin

04/12/2020 - L'Hospital de La Ribera adquireix una refredadora de darrera generació més eficient i menys contaminant

L'Hospital Universitari de La Ribera ha adquirit una nova refredadora d'última generació per a la climatització dels seus espais que aportarà estalvi econòmic, atesa la seva alta eficiència, i importants beneficis mediambientals.

Carrefour i Interpreta Natura donen més de 300 quilos de fruita i verdura ecològica a l'Hospital de

16/10/2020 - Carrefour i Interpreta Natura donen més de 300 quilos de fruita i verdura ecològica a l'Hospital de la Ribera

Interpreta Natura en col·laboració amb Carrefour, a través de la seva filial Socomo, ha donat més de 300 quilos de fruites i verdures ecològiques per als professionals i usuaris de l'Hospital Universitari de La Ribera amb motiu del Dia Mundial de l'Alimentació que se celebra avui, divendres 16 doctubre.

L'Hospital d'Alzira ja ha estalviat més de 35.000 euros amb la implantació de contenidors reutilitza

24/09/2020 - L'Hospital d'Alzira ja ha estalviat més de 35.000 euros amb la implantació de contenidors reutilitzables per a residus sanitaris

L'Hospital Universitari de la Ribera ja ha estalviat un total de 35.482 euros des que, el mes de gener passat, implantés un sistema de contenidors reutilitzables per a la recollida de residus biosanitaris. Aquests nous recipients van substituir les galledes utilitzades fins ara que eren d'un sol ús.

Conveni amb Ecoembes per a reciclatge en Atenció Primària

24/07/2020 - Conveni amb Ecoembes per a reciclatge en Atenció Primària

El Departament de Salut de la Ribera potenciarà la recollida selectiva i el reciclatge d'envasos lleugers i de paper cartró entre els centres d'Atenció Primària, en virtut d'un acord de col·laboració signat amb Ecoembes.

Te pot interesar

28.01.2022. Día Mundial contra la Reducción de Emisiones de CO2

28.07.2021. Disfruta de un día ecológico de playa

05.06.2021. Día Mundial del Medio Ambiente

21.12.21. Navidades Ecológicas

29.01.21. Día Mundial Reducción Emisiones CO2

05.06.2020. Día Mundial del Medio Ambiente 2020

16.04.2020. Gestión de residuos sanitarios COVID-19

01.04.2020. ¿Sabes qué es el cambio climático?

Imagenes Medi Ambient

08.09.2020. Vuelta al cole sostenible

08.07.2020. Medio Ambiente y Verano

15.04.2020. Buenas prácticas ambientales en el hogar