Cirurgia Toràcica

Cirurgia Toràcica

 

Compost per un equip multidisciplinari estable i prestigiós d´especialistes que ofereixen al pacient una atenció integral, protocol·litzada i de qualitat.

El Servei de Cirurgia Toràcica de l'Hospital Universitari de La Ribera està compost per un  equip  multidisciplinari estable i prestigiós d'especialistes  -cirurgians i anestesiòlegs- juntament amb fisioterapeutes especialistes en respiratori i infermeria d'hospitalització i quiròfan, que treballen en simbiosi durant anys i que ofereixen al pacient una  atenció integral, protocol·litzada i de qualitat.

Aquest Servei forma part del Comitè de Tumors de l'Hospital d'Alzira i manté una interrelació fluida i constant amb els serveis d'Oncologia Mèdica, Radioteràpia, Medicina Nuclear, Anatomia Patològica, Unitat de Cures Intensives i Radiologia.

El reconeixement científic d'aquest Servei ha estat plasmat en projectes de recerca, publicacions i jornades de treball múltiples a què acudeixen especialistes de diverses àrees geogràfiques per implementar-ne el coneixement. A més, té una participació activa en la formació pre i postgrau en Medicina i Infermeria. També rep pacients d'altres àrees de salut i valoració de segones opinions.

 

Veure altres especialitats

 

Informació General

Telèfon: +34 962 542 800

Prefectura de servei: Dr. José Marcelo Galbis Caravajal

Tratamientos Cirugía Torácica