Cirurgia General i Digestiva

Cirurgia General i Digestiva

El Servei de Cirurgia General i Digestiva de lHospital Universitari de la Ribera presenta una completa cartera de serveis amb un volum dactivitat molt elevat.

Es fan a l'any més de 3.700 intervencions, de les quals més de 2.000 són en règim d'hospitalització i més de 1.000 són cirurgia ambulatòria sense ingrés (cirurgia de dia), cosa que afavoreix la ràpida incorporació del pacient a la seva vida quotidiana.

 

Veure altres especialitats

 

Informació General

Telèfon: +34 962 542 800

Prefectura de servei: Dr. Blas Ballester Sapiña

Tractaments

La Unitat de Mama de l'Hospital Universitari de la Ribera és referent a nivell nacional i internacional per l'alta qualitat de l'assistència tant des del punt de vista diagnòstic com terapèutic. Té especialistes i personal amb una dedicació específica.

Sempre que és possible, s'ofereix una cirurgia poc invasiva, que permet conservar la mama i evitar una cirurgia axil·lar radical mitjançant la tècnica de gangli sentinella. Quan no és possible conservar la mama, se seleccionen els casos per oferir una Reconstrucció Mamària Immediata a càrrec dels nostres cirurgians plàstics, que tenen una gran experiència en reconstruccions avançades.

La Unitat de Coloproctologia, també integrada al Servei de Cirurgia, realitza cirurgia laparoscòpica colorectal amb programes de Rehabilitació Multimodal ( Fast-Track ) que permeten una ràpida recuperació del pacient.

A més, la cartera de serveis és molt àmplia, incloent cirurgia hemorroïdal amb tècniques noves com el THD i altres.

S'hi incorpora l'ecografia endoanal com a mètode de diagnòstic en patologia complexa anorectal.

La Unitat de Cirurgia Hepàtica atén abundants casos de resecció de tumors hepàtics, de vies biliars i pancreàtics, amb quatre cirurgians de dedicació preferent a aquesta patologia.

La Unitat Esofagogàstrica inclou la cirurgia de tumors esofàgics, gàstrics i també la cirurgia endocrina de tiroide, paratiroide, melsa, glàndules suprarenals i la cirurgia de l'obesitat (Bariàtrica), amb els mètodes més avançats, realitzant una cirurgia laparoscòpica.

El Servei disposa d´especialistes en cirurgia de paret abdominal difícil (hèrnies complexes, eventracions) amb les tècniques quirúrgiques més actuals.