Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular

Angiologia

 

El Servei d'Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de l'Hospital Universitari de la Ribera s'encarrega del diagnòstic, el tractament i la cirurgia de malalties circulatòries i patologies vasculars més freqüents.

Per això, aquest Servei compta amb tecnologia d'última generació i amb un equip especialitzat amb àmplia experiència, cosa que permet oferir al pacient  els tractaments més eficaços i innovadors.

L'alta disponibilitat de mitjans tècnics i especialistes propicia una  correcta i primerenca orientació clínica i terapèutica, i  es poden fer les proves necessàries per establir el diagnòstic i el plantejament del tractament en  terminis de temps raonables i adaptats  a cada cas clínic.

Aquest Servei compta amb una àrea de consultes, sala de cures, sala de Radiologia Vascular i Intervencionista i  quiròfan especialitzat en cirurgia vascular,  dotats dʻequipament avançat per al diagnòstic i tractament quirúrgic i endovascular.

El Servei d'Angiologia, Cirurgia Vascular i Endovascular de l'Hospital de la Ribera disposa dels  mitjans de diagnòstic més avançats i solvents  de patologies vasculars:

  • Velocimetria Doppler.
  • Ecografia Doppler.
  • Angiografia digital -a la sala de Radiologia Vascular i Intervencionista i al quiròfan-.
  • Angio TAC.
  • Angio Ressonància.

Veure altres especialitats

 

Informació General

Telèfon: +34 962 542 800

Prefectura de servei: Dr. José Ignacio Martínez León

Tractaments

Cirurgia de bypass, endarterectomies i trombectomies.

Angioplàstiques, implant de stents, endopròtesis arterials i aòrtiques, endopròtesis carotídia.

I tractaments endoluminals i esclerosi de malalties venoses i varius.

Úlceres i amputacions menors.